Cucina Turea Bacanie cu Bucatarie livreaza acasa gratuit in Cluj Napoca.

Livrare la domiciliu GRATUIT pentru comenzi peste 300lei, oriunde în zona metropolitana Cluj-Napoca si se realizeaza între orele 10-18 de luni pana sambata inclusiv, respectiv intre orele 10-16 in zilele de duminica.

Livrare gratuita pentru orice comanda peste 100lei, in zona centrala a Cluj-Napoca, respectiv maxim 5km din centrul orasului. Pt zona ce depaseste 5km din centrul orasului Cluj-Napoca, se achita taxa transport 20lei.

Livrarea produselor se realizeaza in ordinea primirii lor, in fiecare zi, de luni pana duminica, inclusiv.  Comenzile primite de luni pana sambata pana la ora 12.00, respectiv duminica pana la ora 12.00, se livrează în aceeași zi. Cele primite ulterior orelor mentionate anterior, se livreaza a doua zi.

Livrarile se realizeza cu personal calificat si cu masini frigorifice autorizate DSV si DSP.

Comanda se poate ridica si personal din Băcănie cu verificarea telefonică a timpului necesar pentru pregătirea comenzii. Ridicare personală costuri: 0 RON.

Cucina Turea Bacanie cu Bucatarie nu livreaza in alte orase, decât en-gross, in: București,  Brașov, Târgu Mureș, Alba Iulia, Bistrița, Baia Mare. Serviciile de livrare, en-detail la domiciliu sunt doar in Cluj.

Multumim! #vafibine