Livrare la domiciliu gratuit peste 300 de lei in Cluj între orele 10-16 de Luni pana Vineri inclusiv,  sambata si duminica ridicare personala, oriunde în zona metropolitana Cluj-Napoca.Cucina Turea Bacanie cu Bucatarie livreaza acasa gratuit in Cluj Napoca.

Pentru comenzi sub suma de 300 de lei, se plătește taxa de transport de 20 de lei/livrare în limita maxima de 5 km din centrul orașului, respectiv 50 lei/ livrare pentru distante peste 5 km din centrul orasului.

Cucina Turea Bacanie cu Bucatarie nu livreaza in alte orase,decât en-gross,București,  Brașov,  Târgu Mureș, Alba Iulia, Bistrița, Baia Mare ,Serviciile de livrare, en’ detalii la domiciliu  sunt doar in Cluj.

Livrarea produselor se realizeaza in ordinea primirii lor, in fiecare zi, de luni pana vineri , inclusiv. Comenzile primite pana în ora 12 se livrează în aceeași zi. După ora 12 se livreaza următoarea zi lucrătoare pana in ora 16.

Livrarile se realizeza cu personal calificat si cu masini frigorifice autorizate DSV si DSP.

Comanda se poate ridica si personal din Băcănie cu verificarea telefonică a timpului necesar pentru pregătirea comenzii. Ridicare personală costuri 0 RON.
Multumim! #vafibine