Descriere

Salsa tartufata DEGA

Greutate netă : 500ml

Sos pe bază de ciuperci champinion și trufe

O bază fină din ciuperci și trufe de vară, ideală pentru a conferi o notă rafinată sosurilor, untului, supelor, preparatelor din carne sau ca atare. Merge bine și cu pește sau branzeturi maturate.

INGREDIENTE: ciuperci(Agaricus bisporus)47%,apă,ulei de floarea soarelui,pesmet(făină de grâu tip 0,apă,drojdie de bere,sare)sare,trufe(Tuber aesrivum)0,5%,aromă,pătrunjel,piper,usturoi.

Valori nutriționale per 100gr produs: Energie 905Kj/220Kcal, Grăsimi 21gr, din care grăsimi saturate 3,6gr, Carbohidrați 2,1gr, din care zaharuri 0gr, Fibre 3,8gr, Proteine 4,1gr, Sare1,1gr.

Produs în :Italia
A se păstra la loc uscat și răcoros,ferit de lumină și căldură.

După deschidere, produsul se păstrează în frigider ,în ulei și se consumă în termen de 3 zile.